на даний час не йде мова про те що за власним чи не за власним, тому що під час звільнення працівниками кадрів було допущено багато промахів на які я посилаюся (ст. 68 Положення про проходження служби, ) тобто звільнення відбулося на наступний день після написання рапорту, а в рапорті не зазначена дата з якого числа я маю бажання звільнитися , тому відповідно я мав трим місяці на відкликання рапорту, що і зробив про те без результатно, тай там багато інших нюансів про які згадувати потрібно буде багато часу. Зараз іде мова про належного відповідача в суді, та через те і сторена та тема, оскільки одна юридична особа на стадії ліквідації а інша функціонує паралельно та виконує усі функції попередньої.
Я Вас конечно шокирую, но самое быстрое увольнение, которое было за весь период моей службы хм.хм...20 минут - с вручением трудовой книжки под роспись!
То что Вы хотели, могли забыли, вспомнили, не написали ни кого не интерессует. Хотите в полицию - с чистого листа! Вы уволенины с Милиции!
Дико прям извиняюсь, сколько Вы служили и сколько Вам лет? С какой селью Вы шли на службу? Кто Вам говорил, что в Милиции кто-то кому-то что-то должен?
Еще раз перечитайте мое предыдущие сообщение и найдите себе на гражданке место!