Вопросы, пожелания, недовольства, нехватка функционала по новому движку

ГРИБЫ (не наркота!!!!))))))

VV-nik

генерал-полковник
Регистрация
16 Ноя 2008
Сообщения
10,207
Симпатии
2,885
#1
Думаю, надо в отдельную тему выделить ЭТО природное явление: ГРИБЫ...
Это ж не только кулинария, но и - ОХОТА!:yahoo:
НАТЕ, для начала, ссылку (я чуть слюной не изошел...)))))
Для просмотра ссылки необходимо: Войти или Регистрация :D
 

Метис

Ветеран
Регистрация
16 Ноя 2010
Сообщения
6,125
Симпатии
3,905
#3
А я не люблю грибы. Червей полно, да и травятся люди.:nea:
 

mss

Ветеран
Регистрация
14 Окт 2009
Сообщения
9,578
Симпатии
8,456
#4

Вложения

VV-nik

генерал-полковник
Регистрация
16 Ноя 2008
Сообщения
10,207
Симпатии
2,885
#7
mss, эт у вас прям чет типа фотоохоты... )))))))))))
 

mss

Ветеран
Регистрация
14 Окт 2009
Сообщения
9,578
Симпатии
8,456
#8
mss, эт у вас прям чет типа фотоохоты... )))
Не тіко фото-............ Я їх спочатку сфоткав, а потім різав..... різав...... різав..... Додому привіз 5 відер. А ви гриби збирати не любите. До речі, того дня, коли робилися вищенаведені фотки, з нами був відставний полковник ВВ (якраз той, за якого я якось вас запитував). Так він на грибах був ВПЕРШЕ В ЖИТТІ за 42 роки свого життя. Йому сподобалося дуже.
 

mss

Ветеран
Регистрация
14 Окт 2009
Сообщения
9,578
Симпатии
8,456
#10
Ты хоть корзину его проверил?
Что бы "вперше" не превратилось "в останнє".
Аякже ж..... Ми з ним ще 2 наступні неділі по гриби ходили. Причому той перший раз він був з сином, другий раз - з сином і дружиною, третій - з дружиною. Все було супер. Другий раз було у нього вино закарпатське (він буквально перед тим в Ужгород їздив).
 

LadyDi

/на доске почёта/
Регистрация
12 Июн 2011
Сообщения
1,611
Симпатии
490
#11
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Это ж не только кулинария, но и - ОХОТА
Какая милая тема!!! Спасибо VV-nik!!!

Мне очень нравиться гулять в лесу, собирать грибы - это такое наслаждение, что не передать!!! Сейчас начинается сезон охоты на Белые и Подберезовики.
Жаль, что у меня нет "окошка с видом на лес", я бы пошла по грибы!!!

У меня есть рецепт как приготовить " Грибную тушенку". Белый гриб по калорийности заменяет мясо.
Берется кг Белых грибов, режется кусочками, жарится, потом тушаться на медленном огне в 0, 5 сливках (сметане) с чесноком ( 1 шт.), перец добавляется ( по вкусу), на медленном огне в течении получаса. В стерелизованные банки закладываем грибную массу и закатываем крышкой.
Тушенка прекрасно сочетается с любым гарниром ( крупы, макаронные изделия, картофель). Очень вкусно!!!
 

mss

Ветеран
Регистрация
14 Окт 2009
Сообщения
9,578
Симпатии
8,456
#12
Позавчора притарабанив з лісу 2 відра опеньок. Третина була таких з круглими шляпками і товстими ніжками, а решта з пласкими шляпками і тоненькими ніжками. Останні в маринованому вигляді не дуже гарно виглядають. Тому вирішили з них солянку зробити. Чому "солянка" – не знаю, але в дружини в рецептурній книзі записано "Солянка з грибами" то ми так ту штуку і називаємо завжди.


Дружина купила капусти, а решта я від мами з села привіз. Значиться так :


5 кг. капусти
2 кг. моркви
2 кг. цибулі
добра жменя зелені петрушки (можна і кропу дати, але з ним вже напряг на городах)))))
Опеньки (в рецепті написано "скільки є", я дав десь 1 чи 1,5 л. варених подрібнених).
200 г. цукру
200 г. оцту
800 г. олії.
перець чорний молотий, перець пахучий, лавровий лист


Рецептом рекомендовано нашатковану капусту посолити і так най ніч постоїть. Цього разу в мене воно десь години зо дві так постояло.
Солі дав спочатку 150 гр. Капуста була засолона. Але коли додав все решта, то ще гр. 20-30 додавав солі.


Морква натерта на грубій тертці, цибуля нарізана пів кружальцями.
Опеньки трохи на дошці подрібнив (не всі зразу, бо з дошки би вивтікали – порціями їх тойвово))))


Все добре перемішав. Наклав в літрові банки, вийшло 10 банок і ще одна 0,7 л. В кожну банку запхав по лавровому листку і по пару горошків пахучого перцю.


Банки понакривав кришками, запхав в духовку, в піддон налив трохи води, запалив вогень. Тримати 2 години. (я тримав десь 2,5, на всякий пожарний)))


О 02:15 ночі виймав і закатував))))))


Закусон – СУПЕР. Можна й зимним їсти, а можна й нагріти, якщо з морозу зимного їсти не хочеться)))
 
Сверху