Закарпатська область - кілька разів рази по кілька днів.... давно.... ну, і ото два рази, як на Говерлу ліз - базувалися ми таки в Закарпатській області)
Чернівці - раз проїздом давно
Івано-Франківська область - колись на весіллі був в селі якомусь)), а так - проїздом
Луцьк - кілька раз, Волинська область - гриби, Шацькі озера,
Рівне - проїздом, з області якось одного голову колгоспу приволік до свого РВ (голова той був кращим другом "свого" начальника міліції, а я був старлейом))))) Але, по дорозі голова поїв коньяком і годував ковбасою із колгоспного ковбасного цеху)))
Тернопіль - кілька разів проїздом, і на зоні жіночій якось був)))
Хмельницький - колись на ринок пару разів їздим, якось був в центральному офісі фірм торгової марки "Немірофф", на весіллі був у студентські часи у селі якомусь, також в Староконстянтинів мене з Німеччини (із строкової служби) мене привіз літак))))
Вінницька область - був в Могилів-Подільському районі 2 дні у відрядженні. Ту гостинність згадую і досі.
Київ - буваю періодично, але рідко і недовго)))
Київська область - хіба відвідинами Вишгорода згадується (ДА і податкова тоді мене цікавили - відрядження)
Черкаси - ГИ))) якось там був на практиці ( по паперах - точно був, а насправді - ні разу в Черкасах не був))))))
Одеса - в дитинстві був кілька разів проїздом, а також в таборі "Молода гвардія"
Миколаїв - був на практиці (реально був, на відміну від Черкас, але не до кінця))) і в дитинстві - десь в районі Рибаківки на морі кілька разів
Крим - в дитинстві - Алушта, а вже пенціонером - Ялта і Тарханкут.
Запоріжжя - занесло якось на пару нів в 1999 році
Донецьк, Луганськ - не був взагалі на території оластей((((((
Решта - хіба проїздом..... мається на увазі бачив хіба з вікна потяга чи авто.....
А, якщо не лише Україна, то географія : від Потсдама на заході до Магадана на сході)))))