Пистолет тоже надо купить, и дубинку, наручники и газ.Добрый день. Интересует такой вопрос: (при поступлении на работу) сколько стоит - купить милицейскую форму, выдает ли ее райотдел?
Если можно попоподробнее...
P.S. Спасибо
Це вже, на мою думку, ваше разгільдяйство. Просто потрібно було прибути до офіцера, який видає службові посвідчення (будучи підстрижений і поголеним, а в формений одяг він з допомогою фотошопа вас сам одіне) сфотографуватися і через 5 хвилин отримати посвідчення.Какие ксивы в УППРМ?!Я даже после учебки год без ксивы ходил, справка была.Знаю людей, которые по два года, уже получив два звания, ходили со справкой!
І це, можливо, має місце. Але ж командування підрозділу вашу ксіву вам не принесе, поки ви свій писок перед фотоапарат в управлінні не підставите.это не наше разгильдяйство, а по...уизм командования подразделения!
Бардак. От мене що дивує? Невже у Львові щось краще, ніж десь на сході? Невже таке може бути в природі? Це я звертаюся до тих, які вважають, що у них цивілізація, а у Львові вміють хіба гній з-під худоби відкидати і в схронах жити.как Вам такое?
Так є ж і комендантський патруль. І співробітники відділу профпідготовки УКЗ постійно перевіряють відповідність службових посвідчень займаним посадам і званням.А может тут дело в службе, типа пэпсэ это вообще второй сорт?
Не праві.У нас выдали справки, поцанам в учебку, хотя они уже в "штате", объяснили кратко, волыну низя, значит справка, допустим - ксива. имхо правы.
А я пишу - "як положено". (Букв як? нормально?) Жартую.я пишу как есть, а не как надо,
Скучаем на пенсии по приказу 1444?вимоги "Інструкції із заходів безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю", затвердженої наказом МВС від 25.11.2003 № 1444.
Були часи, коли таке називалося "вредительство" і в результаті хтось їхав не в теплі краї валити кедри.в некоторых регионах чистые бланки отсутствовали до 2 лет.
Знаю. Радий за тебе.Це, доречі Донецька область, ув. mss.
это означает - замену ВСЕЙ "ксивы"...только по приезде из Мариуполя надо будет звание поменять с рядового на лейтенанта
Ну и что, Раз в первый раз с кивой проблем не было, так и в следующие не будет.Главное не откладывать на потом.это означает - замену ВСЕЙ "ксивы"...
Это ж не так как у военных - "дописали" звание, печать тыцнули - и гуляй...
это означает - замену ВСЕЙ "ксивы"...
Это ж не так как у военных - "дописали" звание, печать тыцнули - и гуляй...
Это я к тому, что Вы когда переписывались с Кексом, написали, что на сході бардак, а я опровергаю))Знаю. Радий за тебе.
Але ж Донецьк - це ще не весь схід. Тут же ж дикі речі писалися про посвідчення та їх відсутність.а я опровергаю
Целиком и полносью поддерживаюБули часи, коли таке називалося "вредительство" і в результаті хтось їхав не в теплі краї валити кедри.
+1!Целиком и полносью поддерживаю
В Луганске тоже все впорядке, делал ксиву заняло по времени ровно 20минут. Сходить оплатить 12грн и сфотографироваться,с формой тоже никаких проблем небыло,не дали только летнюю фуражку(получал зимой) и обувь.Але ж Донецьк - це ще не весь схід. Тут же ж дикі речі писалися про посвідчення та їх відсутність.