А чо в профілі - "Гражданский"?с УИМ в другую службу,я уже год в МВД
А це вже набага-а-а-а-а-ато проблематичніше. Є на форумі така учасниця - PEGAC, ( http://police-ua.com/member.php?u=3082 ) вона має в такому питанні певний досвід.з Києва в іншу область
Може й кілька місяців.скільки це займе часу
Бюрократія............а від чого це все залежить?
желания кадров области быстро и без ошибок оформить личное дело и направить его в интересующую Вас областьБюрократія............
Але також :
1. бажання чинного керівництва Вас відпустити,
2. бажання майбутнього керівництва Вас прийняти.
кадры решают все!желания кадров области быстро и без ошибок оформить личное дело и направить его в интересующую Вас область![]()
Шановні, в людини дійсно проблема (на початку теми я ще того не знав). Якщо хтось захоче поприкалуватися, абощо, то в ЦІЙ темі - не варто.....желания кадров области быстро и без ошибок оформить личное дело и направить его в интересующую Вас область
А никто не прикалывался- прошла такой процесс...Шановні, в людини дійсно проблема (на початку теми я ще того не знав). Якщо хтось захоче поприкалуватися, абощо, то в ЦІЙ темі - не варто.....
перевод возможен при условии, что начальники удд и мвд не будут против. в тюремной системе спецзвания (..... внутренней службы).может чуть чуть не в тему.... спросили тут знакомые, возможен ли перевод из пенитенциарной системы в ОВД??? СПС! и еще, в пенитенциарной системе тож спецзвания или там приравниваются к воинским, разрешите спор....![]()
З МВС в ДПтС переводять - знаю випадки. Навпаки - з ДПтСУ в МВС - такі випадки мені не відомі.может чуть чуть не в тему.... спросили тут знакомые, возможен ли перевод из пенитенциарной системы в ОВД??? СПС! и еще, в пенитенциарной системе тож спецзвания или там приравниваются к воинским, разрешите спор....
![]()
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/114-91-%EF2. Особам, які перебувають на службі в органах внутрішніх
справ, присвоюються такі спеціальні звання:
Рядовий склад
рядовий міліції рядовий внутрішньої служби