Думаю, в странах бывшего СССР (кроме прибалтики) есть такое дело, но не уверенВ какой стране мира в полиции (милиции) проводятся посещение по месту жительства сотрудников?
Хороший вопрос. А сам то как думаешь?что это дает?
Думаю, що в Грузії такого також точно нема)))в странах бывшего СССР (кроме прибалтики)
То залишки радянської системи, де ВСІ повинні були слідкувати за ВСІМА. Тоді ж всіх цікавив і "моральный облик" (в смислі, чи дствітєльно з жінкою живе, чи вже до якоїсь профури втік))))))что это дает?
Если бы ещё нынешним довести! ... не реально!то є рудимент...
На підставі якого можна з легкістю накласти стягнення (або у виняткових випадках навіть звільнити з ОВС) самого співробітника, або його безпосереднього керівника (за негідну поведінку в побуті, за формальний контроль і т.д.)то є рудимент...
В нормальных странах такое и не надо потому, что :В какой стране мира в полиции (милиции) проводятся посещение по месту жительства сотрудников? что это дает?
Так руководство руководству рознь. Ещё и дома его видеть бррр...Ничего плохого в посещении руководством не вижу
Поверьте, каждому человеку есть что скрывать. А вот то, что дома скрывать нечего - правильномне скрывать нечего
Это можно сделать и в другом месте. А то вдруг понравится и зачастят с визитами...лишний повод пообщаться в неформальной обстановке за рюмкой чаю
Так після кожного візиту рапорт потрібно написати) Ох і написався я їх формально)))А то вдруг понравится и зачастят с визитами...
А скільки горілки треба випити..... неформально? Не дай боже стройовий підрозділ..... Там же особового складу..... немало...Так після кожного візиту рапорт потрібно написати) Ох і написався я їх формально)))
:clapping:ходить по квартирам подчинённых начальнику ещё нужно иметь заработанный авторитет, а то жены и дети подчинённых опустят ниже плинтуса!
А якщо у керівника 60 підлеглих, живуть х.з. де (неблизько) тоді як їх у місячний термін обійти (відвідати).Ничего плохого в посещении руководством не вижу: мне скрывать нечего, лишний повод пообщаться в неформальной обстановке за рюмкой чаю.
А оскаржити наказ слабоНе хотелось бы повторяться, но два своих строгача от министра я получил "за безконтрольність за діяльністтю підлеглих поза службою". Второй строгач впихнули, когда уже первый досрочно сняли (как поощрение). Не сняли бы - может быть и отделался "...ограничиться ранее наложенным взысканием...". А так....."по полной" выгреб......
Для учащихся в учебных заведениях МВД(или преподающих),обьясняю, что посетить раз в месяц не обязательно командиру.Составляется график посещений для всего руководящего состава подразделения,вот и выходит 4-5 посещения на человека.А якщо у керівника 60 підлеглих, живуть х.з. де (неблизько) тоді як їх у місячний термін обійти (відвідати).
Дебільні накази, які ніхто не виконує, пишуть рапорти що відвідали і все.
Боже ж... скільки мудрих людей є на білому світі.... Все знають, все вміють,у будь якій ситуації порадити можуть. Залишилося тільки на власному прикладі порадника почути випадки успішного оскарження у міністра наказу самого Міністра про накладення дисциплінраного стягнення. Ну а потім...... про ставлення безпосереднього керівництва для "оскаржника" у подальшій службі... Чекаємо буквально з нетерпінням.....!!!!!!!!!!!! Тільки, якщо можна - без "фантазій" тіпа, "у судовому порядку".А оскаржити наказ слабо
Да вообще-то всякое бывает. Понимаю - ответ почти дурацкий, но в самом деле "чудеса" могут быть какие угодноspu0820, Лично знаю молодого летёху, крёсника "ну очень великого", интересуется подачей в суд по поводу не выполнения ЗоМУ, на вопрос что будет? - помогёт... эт про ГП, наверное брешет.
А никто не мешает жене или родителям один раз устроить грандиозный скандал по поводу посещения...после чего это будет отмазкой для проверяющих....Определенная доля разумного в таких проверках есть, но право на личную жизнь, вернее на ее неприкосновенность по-моему все таки выше...
Ну можливо для "учящихся.." і можливо відвідати підлеглих за місцем дислокації, а на практиці, коли підлеглий проживає за кілометрів 100 або 300, то це як шановний, поясніть, за які шиши до нього добиратись, коли це зробити, а головне для чого це, кому воно потрібно, що від цього змінитьсяДля учащихся в учебных заведениях МВД(или преподающих),обьясняю, что посетить раз в месяц не обязательно командиру.Составляется график посещений для всего руководящего состава подразделения,вот и выходит 4-5 посещения на человека.
Для того, щоб якщо, не дай Бог, станеться якась надзвичайна подія з підлеглим, було легше найти крайнього і щоб був формальний привід цього "крайнього" покарати (за неналежний контроль і т.д. і т.п.). Я дивуюся що Ви цього не розумієте :unknw:...а головне для чого це, кому воно потрібно, що від цього зміниться?
"крайнього" знайдуть завжди, і повірте мені на найнижчому рівні, керівників найвищого рівня ніхто до дисциплінарної відповідальності не притягне.Для того, щоб якщо, не дай Бог, станеться якась надзвичайна подія з підлеглим, було легше найти крайнього і щоб був формальний привід цього "крайнього" покарати (за неналежний контроль і т.д. і т.п.). Я дивуюся що Ви цього не розумієте :unknw:
:rofl::rofl::rofl: А Вы в суд подайте! Потом отпишетесь здесь о результатах!А відвідування за місцем проживання підлеглого це по-перше порушення з боку керівництво, адже є втручання у особисте життя підлеглого.
А ви попробуйте зайдіть:blum::rofl::rofl::rofl: А Вы в суд подайте! Потом отпишетесь здесь о результатах!
А вы что,отстреливаться будете?Да никуда не денетесь,ещё и чай предложите...А ви попробуйте зайдіть:blum: