Раз тут проявилась активность повторюсь со своим вопросом, если кратко то ПОЛОЖЕНА ЛИ ВЫПЛАТА ОДНОРАЗОВОЙ ДЕНЕЖНОЙ ПОМОЩИ ПРИ УВОЛЬНЕНИИ (ВЫХОДНОЕ) ЕСЛИ УВОЛЕН ПО БОЛЕЗНИ БЕЗ ПРАВА НА ПЕНСИЮ?
Или только эти копейки за звание, если не стал на учет в центре занятости.
Прошу ответить кто знает точно, не хочется при обращении в суд оказаться идиотом. СПАСИБО заранее
Стаття 9-1. Щомісячна грошова допомога особам, які звільнені зі служби за віком, станом здоров'я чи у зв'язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів без права на пенсію
Особам, які звільнені зі служби за віком, станом здоров'я чи у зв'язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів без права на пенсію, протягом одного року після звільнення зі служби виплачується щомісячна грошова допомога в розмірі окладу за військовим (спеціальним) званням.
Умови призначення та порядок виплати щомісячної грошової допомоги визначаються Кабінетом Міністрів України.
И п.11. Постановления КМУ 393
Особам, звільненим із служби за віком, станом здоров'я чи у зв'язку із скороченням штатів або проведенням організаційних заходів без права на пенсію, протягом одного року після звільнення із служби виплачується щомісячна грошова допомога у розмірі окладу за військовим (спеціальним) званням.
Щомісячна грошова допомога виплачується тим особам, що під час служби мали право на отримання окладу за військовим (спеціальним) званням.
Річний строк для виплати щомісячної грошової допомоги особам, зазначеним у абзаці першому цього пункту, обчислюється з дня звільнення їх із служби. Допомога виплачується з дня, що настає за датою, по яку особі нараховано грошове забезпечення при звільненні.
Это паралельные выплаты или взаимозаменяемые (или(и) выходное или(и) ежемесячная в течении года)