q1970q написал(а):
Ви прочитайте що пише безпосередній учасник під відео. Бажання "врятувати" людей від наслідків повені у міського голови настільки велике що він хоче вирити рів глибиною 2 м під парканами мешканців а там діти маленькі. самі ж мешкані не хочуть тієї дамби на тому участку, однак думаю Вам не важко здогадатися що дамба річ не дешева, а гроші в землю закопати фігурантам відео дуже охота...
То я скопіював особисте повідомлення, адресоване мені.
Вважаю за доцільне відповісти у відкритому форумі.
По-перше голова не міський, а селищний. Любешів - селище міського типу. В Любешівському районі нема ЖОДНОГО міста.
По-друге - селищний голоа не може чудити все, що захоче, сам по собі. Він повинен мати відповідні рішення виконкому, сесії (а до сесії - ще й відповідних депутатських комісій) і т.д. Не думаю, що депутатський склад селищної ради дуже однорідний і всі співають під дудку голови. Та й без дозволу районної влади селищний голова нічого робити не буде.
Я розумію, що говорю про теорію, що в нашій державі місцевим князькам начхати на все мною описане. Але, якщо він дійсно чудить нєпадєцкі, то таки потрібно людям писати всюди, куди не лінь (хоч в Генасамблею ООН).
АЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Якщо у відділ міліції поступила заява від селищного голови про те, що жителі перешкоджають виконанню таких-то і таких-то робіт, на які є відповідні дозволи і рішення, то міліція ЗОБОВ"ЯЗАНА виїхати на місце події і забезпечити охорону громдського порядку. Вона діє ПО СУТІ ЗМІСТУ отриманої заяви.
Цілком підтримую Вас, що з такими князьками (якщо вони чудять) потрібно боротися.
Але не вважаю за потрібне виставляти на посміх співробітників міліції, які, скоріш за все, в даному випадку правильно діяли згідно вимог чинного законодавства та своїх функціональних обов"язків, а з них хтось хоче зробити цапів-відбувайлів..........
Маю надію, що зрозуміли Ви мене правильно.