Мені при заведенні особової справи, кадровичка сказала, що з моєю проблемою це не реально...напевно вони просто відсіюють абітурієнтів - це в їх інтересах.судимість батьків не буде Вам перешкодою.
скоріше за все шукають дурнів, які б дали грошей за вирішення неіснуючої проблеми.Мені при заведенні особової справи, кадровичка сказала, що з моєю проблемою це не реально...напевно вони просто відсіюють абітурієнтів - це в їх інтересах.
Я теж так вважаю, саме церез це сюди і написавскоріше за все шукають дурнів, які б дали грошей за вирішення неіснуючої проблеми.
Напевно. Я ж написав :кадровичка сказала, що з моєю проблемою це не реально...напевно вони просто відсіюють абітурієнтів - це в їх інтересах.
Просто в цій ситуації для кадровиків трохи більше роботи, ніж зазвичай. Просто через неохоту займатися проблемним кандидатом, можуть спробувати відмовити.
дать денег можноякщо відмовлять - нічого вже зробити не можна, я правильно розумію?
ну хоть какой-то шанс есть))вообще это не праывельно что в млицию не принимают тех у кого родители "начудили", дети не должны нести ответсвенность за родителей ( да же Сталин так говорил)
---------- Добавлено в 13:24 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 13:23 ----------
дать денег можноardon:
![]()
Та Ви шо.......??????Я знаю одно если отец судимый за алименты то ничего страшного.
Я знаю одно если отец судимый за алименты то ничего страшного.
Получается такой отец дважды ( если не трижды) наказывает своего ребенка.а Ви шо.......??????
А це таки УМИСНИЙ злочин.
Я пригадую випадок (то вже було років 12-15 тому) : порушили відносно мужика к/справу за злісне ухилення від сплати аліментів 2-м дітям.Получается
Трете це дурна спадковість..)))Получается такой отец дважды ( если не трижды) наказывает своего ребенка.
Алименты не платил ( и не воспитывал), так еще и в милицию не возьмут!
та козёл он вообще!!Получается такой отец дважды ( если не трижды) наказывает своего ребенка.
Алименты не платил ( и не воспитывал), так еще и в милицию не возьмут! :boredom:
Не знаю, як було раніше, але амністія не може бути застосована до осіб, які мають неповнолітніх дітей і вчинили проти них злочин.Тут якраз амністія нагодилася. І звільнили його по тій амністії на підставі того, що у нього є 2-є дітей.
Как минимум наведайтесь в академию. Узнайте хотя бы номер вашей группы, найдите себя в списках. Оплатите учебу (если на контракте). А ваше начальство пока к вашей учебе отношения не имеет, раз рапорт подписало, что "згодне". Вот когда начнете у него отпуска на сессию подписывать...В цьому році планую вступ до юридичної академії Я.Мудрого - рапорт підписаний, учбова справа підготовлена, кадрова позаду. Питання, які мої подальші дії, чекати виклику на іспит? В управління толком не пояснили, але казали про окремий розгляд учбової справи в управлінні Харкова.
Ну, у нас или туда или КНУВД. Что Вы порекомендуете?Кто Вас надоумил поступать в Я.Мудрого? там же 6 лет учится...